Windkracht12

Clubhuis Koninklijke Liberty Yacht Club

UNIEKE EVENTLOCATIE

Antwerpen teambuilding bedrijf

veelzijdige evenementenlocatie

Op zoek naar een unieke locatie voor uw event in Antwerpen?

Windkracht12 is een veelzijdige eventlocatie en biedt ook een verscheidenheid aan diensten en formules op maat. Wij luisteren graag naar uw concept of idee om te helpen met de verdere uitwerking van uw event in een unieke setting. 

Een oase van groen en rust vlakbij het stad, met het mooiste zicht op het stad langs de Schelde. Wij bieden een tal van mogelijkheden voor openluchtevenementen. U kan bij ons terecht voor al uw bedrijfsevenementen, huwelijksevent, dansfeesten of een teambuilding. Wij helpen u met plezier verder om uw feest naar een hoger niveau te tillen.

En er is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Ontvang onze catalogus

Laat uw gegevens achter en ontvang automatisch onze catalogus met standaard offerte.

Locatie event Antwerpen

Wil jij dé origineelste locatie huren om jouw event te organiseren in Antwerpen? Dan moet je bij ons zijn. De mooiste plek van heel Linkeroever, dicht bij Antwerpen, is Windkracht12. Onze eventlocatie, aan de oever van de schelde, heeft een prachtig uitzicht op de rechteroever van Antwerpen. Perfect voor bedrijfsfeesten, congressen, events of trouwfeesten. 

Zaal Tent huren antwerpen
Antwerpen unieke locatie huren

Uw eventlocatie in Antwerpen op maat

Wij bieden een all-round organisatie aan voor jouw feest, congres of bijeenkomst met het mooiste zicht van Antwerpen. Aan de oevers van de schelde dineren, dansen of luisteren naar interessante spreker. Het kan bij Windkracht12! Heb je nood aan een aangepaste menu, extra decoratie, een dj of een fotograaf? Ook daarvoor kan je bij ons terecht.

Contacteer ons

Windkracht12

Clubhuis Koninklijke Liberty Yacht Club

Thonetlaan 131
2050 Antwerpen
klyc@windkracht12.be