Windkracht12

Clubhuis Koninklijke Liberty Yacht Club

Trouwen in Antwerpen

trouwen trouwlocatie Antwerpen

Unieke trouwlocatie langs de Schelde

Samen zeggen we ja! Windkracht12 is de locatie voor droomhuwelijk langs het water. Een oase van groen en rust langs de Schelde met een uniek zicht op de rede van Antwerpen.

Wij helpen u met plezier door de gehele organisatie van een ruwe schets, naar een goed georganiseerd plan. Met onze jaren ervaring, delen wij graag onze goede raad & adviezen met u en zorgen voor een ware beleving die je niet zal vergeten.

Bij Windkracht12 bieden we ook een verscheidenheid aan diensten en formules op maat aan. Wij luisteren graag naar uw concept of idee om te helpen met de verdere uitwerking van uw droomhuwelijk. Bij een geweldig trouwfeest hoort ook een fotograaf, een DJ, bloemen, enzovoort… Dit kunnen we ook in-house aanbieden, uiteraard beslist u. Slecht weer? Geen probleem! Ook tegen de regen zijn jullie beschut onder onze tent. En er is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van al onze evenementen, acties en dagschotels.

Over ons

Windkracht12 is het clubhuis van de Koninklijke Liberty Yacht Club vzw en ligt tussen de Schelde en de Jachthaven van Antwerpen Linkeroever. Niet eenvoudig te vinden, daarom spreken we ook wel eens van een verborgen parel.

Eens je deze unieke locatie gevonden hebt, kom je terecht bij Didier Anrys, chef-kok van Windkracht12. Chef didier zorgt samen met zijn enthousiaste groep van medewerkers voor prima service en een lekker diner.  De sfeer is hier, net als in het KLYC clubleven, ongedwongen en erg yachtinglike. In de zomer kan je hier genieten van een heerlijke maaltijd op het mooiste terras van ‘t stad met een uitzonderlijk zicht op de rechter oever.