Windkracht12

Clubhuis Koninklijke Liberty Yacht Club

TROUWEN IN ANTWERPEN

WK12 Trouwlocatie Antwerpen 01

Unieke trouwlocatie Antwerpen

Samen zeggen we ja! Windkracht12 is de locatie voor droomhuwelijk langs het water. Een oase van groen en rust langs de Schelde met een uniek zicht op de rede van Antwerpen.

Wij helpen u met plezier door de gehele organisatie van een ruwe schets, naar een goed georganiseerd plan. Met onze jaren ervaring, delen wij graag onze goede raad & adviezen met u en zorgen voor een ware beleving die je niet zal vergeten.

Bij Windkracht12 bieden we ook een verscheidenheid aan diensten en formules op maat aan. Wij luisteren graag naar uw concept of idee om te helpen met de verdere uitwerking van uw droomhuwelijk. Bij een geweldig trouwfeest hoort ook een fotograaf, een DJ, bloemen, enzovoort… Dit kunnen we ook in-house aanbieden, uiteraard beslist u. Slecht weer? Geen probleem! Ook tegen de regen zijn jullie beschut onder onze tent. En er is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Ontvang onze catalogus

Laat uw gegevens achter en ontvang automatisch onze catalogus met standaard offerte.

Trouwen in Antwerpen

Laat jouw trouwfeest doorgaan op de leukste eventlocatie in Linkeroever, Antwerpen. In onze luxueuze feesttent organiseren wij jouw trouwfeest op maat. Wil je graag een ceremonie, een BBQ, een walking dinner of liever een dansfeest? Bij ons kan het allemaal.

Wilt u trouwen en bent u nog op zoek naar een weddingplanner? Geen nood, wij organiseren uw trouwfeest op onze locatie te Antwerpen van A tot Z! 

WK12 Trouwlocatie Antwerpen 01

Contacteer ons

Windkracht12

Clubhuis Koninklijke Liberty Yacht Club

Thonetlaan 131
2050 Antwerpen
klyc@windkracht12.be