Windkracht12

Clubhuis Koninklijke Liberty Yacht Club

UW BEDRIJFSFEEST IN ANTWERPEN

eventlocatie Antwerpen

bedrijfsfeest op een veelzijdige locatie

Op zoek naar een unieke locatie voor uw bedrijfsevenement in Antwerpen?

Windkracht12 is een veelzijdige evenementenlocatie en biedt ook een verscheidenheid aan diensten en formules op maat. Wij luisteren graag naar uw concept of idee om te helpen met de verdere uitwerking van uw bedrijfsevenement. 

Een oase van groen en rust vlakbij het stad, met het mooiste zicht op het stad langs de Schelde. Wij bieden een tal van mogelijkheden voor openluchtevenementen. U kan bij ons terecht voor al uw bedrijfsevenementen, zoals een bedrijfsfeest, een presentatie, een netwerkbijeenkomst, een PR-evenement, een workshop, of een teambuilding. Wij helpen u met plezier verder om uw bedrijfsevenement naar een hoger niveau te tillen.

En er is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van al onze evenementen, acties en dagschotels.

Over ons

Windkracht12 is het clubhuis van de Koninklijke Liberty Yacht Club vzw en ligt tussen de Schelde en de Jachthaven van Antwerpen Linkeroever. Niet eenvoudig te vinden, daarom spreken we ook wel eens van een verborgen parel.

Eens je deze unieke locatie gevonden hebt, kom je terecht bij Didier Anrys, chef-kok van Windkracht12. Chef didier zorgt samen met zijn enthousiaste groep van medewerkers voor prima service en een lekker diner.  De sfeer is hier, net als in het KLYC clubleven, ongedwongen en erg yachtinglike. In de zomer kan je hier genieten van een heerlijke maaltijd op het mooiste terras van ‘t stad met een uitzonderlijk zicht op de rechter oever.